Totul despre pistol vopsit auto

pistol de vopsit auto

Despre pistol vopsit auto

Pe piata exista o varietate de producatori de pistol vopsit auto care imbunatatesc produsele in fiecare an pentru performante cat mai inalte.

Unul din producatorii premium este Sata.

Pe lângă aspectele funcționale și cele legate de rezistență la coroziune, suprafețele finale calitative trebuie să respecte cerințe precum ar fi: potrivirea nuanței, obținerea luciului și a efectelor speciale dorite sau pulverizarea uniformă a materialului. Trebuie asigurate cele mai bune condiții, pentru a obține cele mai sigure aplicații în timpul procedurii industriale de pulverizare și pentru a evita refacerea lucrării. Datorită gamei extinse de materiale ce pot fi pulverizate, ca de exemplu, adezivi, vopsele, agenți de demulare etc., alegerea tipului potrivit de duză este extrem de importantă.

Pistoalele de vopsire SATA, fie că sunt manuale sau automate, nu numai că îndeplinesc cele mai înalte cerințe în ceea ce privește calitatea materialelor utilizate, dar reprezintă o primă opțiune și atunci când luăm în considerare fiabilitatea, rezistența și aspectele ergonomice. De fapt, ele depășesc semnificativ rata de transfer de minim 65% impusă de legislație.

Aproape toate pistoalele SATA sunt disponibile în două variante:

HVLP: Datorită tehnologiei de pulverizare cu presiune scăzută, sistemele de duze HVLP ating rate ridicate de transfer.

RP: Tehnologia optimizată cu presiune înaltă permite viteză de lucru maximă combinată cu rate de transfer conforme și flexibilitate la aplicare.

 

Sisteme de duze disponibile :

Sistemele de duze SATA au la bază o serie de componente individuale care se combină între ele:

  • Fluture;
  • Duză;
  • Ac.

Fiecare set individual SATA este compus din piese ce au fost ajustate manual pentru a asigura obținerea de suprafețe ce corespund celor mai înalte cerințe.  Alegerea mărimii corecte de duză se face în funcție de materialul pulverizat și de cerințele de aplicare.

 

Descopera gama variata de pistoale de vopsitorie de la Sata de la Autoechipat si prinde beneficiile unice pe care primesti daca colaborezi cu noi.

In plus avem o multime de produse consumabile pentru tinichigerie si vopsitorie de la cei mai importanti producatori din domeniu.