Despre service aer conditionat auto

Aer conditionat auto

Sfaturi utile despre cum sa faci corect service la aer conditionat auto

Toate recomandarile pentru service-ul aer conditionat auto .

In primul rand iti recomandam cateva produse care te vor ajuta sa faci un service corect al instalatiei de aer conditonat auto.

 

Primul echipamente este aparatul de incarcat clima si verificat eventualele neetanseitati. Noi recomandam aparatul de clima Bosch ACS 511 care si-a dovedit fiabilitatea de-a lungul timpului. Acesta este echipat complet cu toate accesoriile pentru a putea fi functional imediat si astfel iti poate returna banii investiti intr-un astfel de aparat.

Toate aceste echipamente au nevoie de lichide de intretinere si de ungere ( ulei Pag, substanta de contrast, ulei pompa si alte lichide de intretinere ). Le avem disponibile de la cei mai buni producatori ( Magneti Marelli si Errecom ) .

Al doilea aparat pe care il recomandam este pentru calitatea aerului din habitaclu masinii. Este vorba de Generator de ozon care va igieniza si dezinfecta aerul din interiorul masinii.

Pentru demontarea corecta si usoara a pieselor componente ale compresorului de aer conditionat recomandam cheile speciale pentru demontat fulii compresor.

Pentru transferul freonului in aparatul de clima este necesara folosirea diverselor adaptoare si cuple pe care le gasiti disponibile. Plus de asta anumite masini au sisteme diferete de cuplare de joasa si inalta presiune. Este nevoie de anumite elemente de conectare.

In majoritatea cazurilor defectiunea compresorului de aer conditionat auto se datoreaza impuritatilor din sistemul de climatizare,.Astfel daca doar se inlocuieste fara curatarea instalatiei poate duce la pierderea garantiei. Asadar iti recomandam un dispozitiv automat pentru curatarea aer conditionat auto. Te va scapa de o gramada de batai de cap. Cu siguranta vei putea sa faci mai multe operatiuni care iti vor aduce mai mult profit.

Acestea sunt cateva dintre echipamentele pentru service-ul aer conditionat auto. Le recomandam pentru lucrari de calitate care te vor ajuta sa economisesti timp si bani.